Scrisoarea deschisa adresata liderilor actualei coalitii de guvernare din Romania a fost depusa si inregistrata!!!

Loading

          Azi, 8 iunie 2021, o delegaţie formată din 4 persoane (Traian Paparete şi Dragoş Ghiţă de la #activAG Piteşti împreună cu Doru Mărieş şi George Stancu de la Asociaţia 21 Decembrie 1989) din cadrul Platformei EuRoCivica (o asociere a 10 asociaţii şi grupuri civice din România şi Diaspora – #activAG Piteşti, #Rezist Milano, Asociaţia 21 Decembrie 1989, Asociaţia Voci pentru Democraţie şi Justiţie – VeDem Just, Consiliul Local Civic Arad, Diaspora 360°, Federația Inițiativa Timișoara, Oradea Civică 2017, Ştafeta Steagului UE, Voluntari în Europa), s-a deplasat pentru a depune si inregistra „Scrisoarea deschisa” la principalele instituţiile ale statului român. Aceasta a fost publicată ieri pe eurocivica.ro, podul.ro, adevarul.ro, epochtimes-romania.com şi în alte publicaţii locale din România cărora le mulţumim pentru că au preluat demersul nostru. Publicatiile respective au scris articole reprezentative despre conţinutul „Scrisorii deschise” şi despre cele 34 de organizaţii şi grupuri semnatare atât din ţară cât şi din Diaspora.

          Delegaţia civică a depus scrisorea mai sus menţionată la Palatul Cotroceni unde au înregistrat documentul spre înştiinţarea preşedintelui României. De aici delegaţia a mers la Guvernul României, unde scrisoarea a fost depusă spre a fi adusă la cunoştinţa premierului României, domnul Florin Cîţu.

          La ora 11:00 delegatia a ajuns la Senatul României. În incinta Parlamentului Romaniei membrii delegaţiei au intrat prin bunăvoinţa senatorului USRPLUS, Narcis Mircescu, căruia îi aducem pe această cale mulţumiri, dar nu vrem să uităm nici de cei 3 consilieri de la aceiaşi formaţiune politică care ne-au însoţit prin Senat şi Camera Deputaţilor.

          La Senat, scrisoarea deschisă a fost adresată Preşedintelui acestuia şi către toţi liderii grupurilor parlamentare din cadrul Senatului (PSD, PNL, USRPLUS, AUR şi UDMR), antetul acesteia fiind personalizat pentru fiecare nume în parte.

          La Camera Deputaţilor, aceiaşi scrisoare a fost depusă pentru Preşedintele camerei şi pentru toţi liderii grupurilor parlamentare de aici (PSD, PNL, USRPLUS, AUR, UDMR şi Minorătăţi) şi la fel ca la Senat, antetul scrisorii a fost personalizat pentru Preşedintele Camerei Deputaţilor şi pentru fiecare lider în parte.

          Înainte de intrarea în Senatul României, Traian Paparete şi Doru Mărieş, au dat un scurt inerviu Loredanei Diacu de la Epoch Times România, un interviu transmis în direct şi pe care vă invităm să-l vizionaţi în continuare, dar şi câteva momente prinse în imagini din Parlamentul României.

Posted in Articole de presă.